WELCOME ON THE UNSK EUROPEAN DIVISION BLOG

The goal of the United Northern and Southern Knights of the Ku Klux Klan is to unite White Christians through the bond of brotherhood and make them aware of the problems facing our countries. We educate them on how and when to take action (in a non violent way).

The United Northern and Southern Knights of the Ku Klux Klan is a patriotic, fraternal, law abiding organization. We are working to uphold the Christian values these countries was founded on. We protect these values from those who seek to remove them from our society. Our ideology is simple, self preservation and the advancement of the White Christian Nations. We hope that you will take time to read through the wealth of information on this blog and take time to decide if membership is right for you. In the event membership is not right for you, we can use your assistance in a variety of support programs.

We are an active organization striving to protect and preserve White Christian heritage and culture long into the future. If you want to play an active part in the preservation of the White race you may submit an application.

The European Division of the UNSKKKK accepts white christians of any denomination from every european nations.





16 August 2008

De zeven symbolen van de Klan

De BIJBEL

Dit Heilige boek geeft ons aan dat er een GOD is. 
Personen met enige verstandige intelligentie weten dat dit heilige volume alleen maar GOD als auteur kan hebben, rechtvaardig in zijn doel en eeuwige leven als zijn einde. Het is een blijvende herinnering dat GOD onze VADER is. Het LEVEN is onze kans en de HEMEL is ons THUIS. Het openbaard ons de manier van leven, de reden van dood. Het is een LAMP tot onze voeten, een licht op ons pad en de enige zékere gids tot het juiste leven. Het is het boek van boeken en toont ons de ENIGE ECHTE GOD.

In een Klavern zal je altijd dit wonderbaarlijke boek open vinden op het twaalfde hoofdstuk der Romeinen. Dit is het meest praktische én het meest complete hoofdstuk in de volledige Bijbel voor een CHRISTELIJK leven. Het is een blijvende herinnering van de aandacht voor het CHRISTELIJK GELOOF, en het is de KLANSMAN WET VAN LEVEN. Elke Klansman zou dit elke morgen als eerste moeten lezen en er naartoe leven gedurende de dag. “OM DEZE REDEN VERZOEK IK U BROEDERS BIJ GENADE VAN GOD”, dat jullie zijn leer volgen.

HET KRUIS

Het meest prachtige verhaal dat op de heilige bladzijden uit dit oude GODDELIJKE BOEK staat is het trieste, zachte verhaal van de KRUISBERGS onbuigzame HEILIG KRUIS.
Dit oude kruis is een SYMBOOL van GELOOF. Twintig eeuwen geleden gewijd en heilig gemaakt door het leiden en bloeden van vijftig miljoen martelaren die stierven in hun meest heilige geloof, het staat als een eeuwige herinnering dat CHRISTUS bepalend is in ons karakter, en dat Zijn leer onze regels van leven-bloed, heilig verklaard en subliem is.

Het was ooit een teken van schande, smadelijkheid en schaamte, maar gebaad in het bloed van de bescheiden Nazarene, is het veranderd in een symbool van GELOOF, HOOP en LIEFDE. Het inspireerde de Kruisvaarders in de Middeleeuwen tijdens hun voortdurende moeite om het Heilige Land van de Heidense Turken te bevrijden; en tegenwoordig gebruikt om de machten van het Christendom te verzamelen tegen de eeuwig groeiende horden van anti-Christenen, en vijanden van de principes van puur Amerikanisme.

Wij verlichten het kruis als symbool voor Jezus Christus, licht van de wereld en als karakters van het geloof, hoop en liefde. Het verlichtte kruis verdringt de duisternis en bevestigd ons in de wil en in de beslissing van beteren te zijn.

De VLAG

Deze oude vlag, verkregen door het bloed en leed van AMERIKAANSE HELDEN, vertegenwoordigd de prijs die is betaald voor de Amerikaanse vrijheden. Het is het symbool van de grondwet van de VERENIGDE STATEN van AMERIKA., vrijheid van meningsuiting, vrije pers, vrije scholen, vrijheid van vereren en alle GRONDWETTELIJKE WETTEN, VAN DE STAAT EN DE NATIE.

Zijn ROOD is het BLOED van Amerikaanse helden die bevlekten van honderd slagvelden. Het is ook het rood van de vroege zonsopganggloed. 

WIT symboliseert de zuiverheid van AMERIKAANSE VROUWELIJKHEID en het HEILIGDOM van AMERIKAANSE HUIZEN. Evenals het witte van de winterse gebrachte sneeuw.
Zijn BLAUW is maar een stuk van de Amerikaanse onbewolkte lucht, genomen uit de met diamant beslagen hemel dat over ons inheemse land buigt. Dit blauw is ook het blauw van de oceaan, zee en firmament.

Zijn STERREN stellen een verzameling van NOOIT OVERWONNEN STATEN voor, samengebonden in een onscheidbare unie. Ze zijn ook de sterren van de staten van de unie DIE NOOIT MOGEN STERVEN.

Het is nog nooit in het stof achtergelaten, vertrappelt in de modder, of overwonnen in een veldslag. Het heeft nog nooit een terugtocht aangevoerd of naar beneden gehaald op commando van de vijand. Het is de grootste en meest glorieuze vlag dat ooit in de wind over land of de zee heeft gewapperd. Het was verkregen door de opoffering en bloed van onze vaders, en het is onze HEILIGE BELOFTE dat we ze zullen steunen en VERDEDIGEN met onze heilige eer, onze eigendom, ons bloed en onze levens. Moge we voor eeuwig trouw zijn aan onze belofte.

Wie kan niet onder deze Stars en Stripes staan, voor altijd blijvende heilige traditie die kronkelen rond zijn heilig verleden, zonder het sublieme patriottisme te voelen dat onze edele heren inspireerde om te sterven voor ONS EIGEN, ONS GEBOORTELAND?

HET ZWAARD

Dit getrokken stalen zwaard Is het symbool van wetshandhaving. Het stelt de militaire of handhavende machten van onze regering, van de president tot de politieagent, voor. Zijn aanwezigheid op ons altaar betekend dat wij als een organisatie volledig achter elke ordehandhaver in dit land staan om te helpen, te assisteren en hulp te bieden in het JUISTE OPTREDEN van hun WETTELIJKE plicht. Wij staan onvoorwaardelijk en onverdeeld voor de juiste en onpartijdige wetshandhaving, en voor de verdediging en bescherming van alle rechten en privileges van elke gelijke inwoner.

Dit zwaard geeft ook aan dat we klaar staan voor de verdediging van onze Vlag en alles dat het voorstelt tegen de aanvallen en invasies van elke buitenlandse machtsregering-hebber of volk uit de gehele wereld. Wij geloven in AMERIKA VOOR AMERIKANEN, en hebben gezworen om dit te verdedigen in alle mogelijke gerechtvaardigde manieren en methoden, van alle aantasting uit welke hoek ook, al is het van verraders binnenin of vijanden buitenaf. Dit zwaard is onze blijvende herinnering in onze plicht om ons land te verdedigen en zijn wetten te handhaven, door FATSOENLIJK AANGESTELDE autoriteiten en gerechtvaardigde manieren en methoden. Moge we het goed en wijselijk hanteren in verdediging van ONS LAND, ONS THUIS, ONZE VLAG, ONZE VRIJHEDEN en de MENSHEID.
HET WATER

Dit Gods-gegeven, krachtig, levensbarende vloeistof, meer kostbaar en veel meer betekenend dan alle oude heilige oliën, is een symbool van de zuiverheid des levens en eenheid van wilskracht. Door dit goddelijk gedistilleerde vloeistof zijn we gewijd en afgezonderd, in lichaam, in geest en in verstand, tot het heilige, sublieme en gewijde principe van Klankraft. Bij wijze van opdracht, zijn we plechtig gewaarschuwd om ons karakter zo zuiver en puur te houden als de vloeistof in dit glas. En een druppel inkt of bloed in dit kristal klare vocht zal hetzelfde effect hebben als een zonde in onze levens. Moge we ons verleden zuiver en helder vrij houden van alle zonden en misstappen.

Zoals water van dienst is voor het menselijke leven, zo mogen wij als Klansmen, tot dienst zijn van de mensheid. Zoals de druppels water mengen en vermengen, en zo één massa worden, moge wij, als Klansmen zo verenigd worden, elk met de andere en zo ook één vaste massa of lichaam worden in Klankraft. We zien dat het water het teken van eenheid, puurheid en bruikbaarheid. Wie kan uit deze druppels water de les van echte Klanheid niet leren? Evenals van het broederschap als een normale dienst voor de mensheid. 

HET GEWAAD

De karakteristieke kenmerken van een Klansman worden niet gevonden in de vezel van zijn gewaad of in zijn sociaal, politiek en financieel standpunt; maar wel in zijn spirituele wijsheden, een ridderlijke hoofd, een medelijdend hart, een voorzichtige tong en een dappere wil : alles toegewijd en opgeofferd voor ons land, ons thuis, onze Klan en elkander.

We gebruiken het gewaad om aan te duiden dat we de mensen niet beoordelen volgens de kledij die ze dragen, en om het verschil in onze kledij en onze persoonlijkheid te verbergen. Er zijn geen rijke noch arme, hoog of lage, in Klankraft. Als we naar het lichaam van een Klansman gehuld in wit kijken, worden we krachtdadig herinnerd dat ze op een normaal niveau staan. Want dit is een essentieel principe van Klankraft.

Dit witte gewaad is ook het symbool van het gewaad der gerechtvaardigheid, gedragen door de heiligen in het land VAN-OOIT-TE-ZIJN. De oude apostel, een gevangenen op het eiland Patmos, keek door de poorten van het Grote Hiernamaals en zag een glimp van die heilige gehuld in het witte gewaad van de rechtvaardigheid van Christus. Onze Heer Christus nemend als maatstaf voor ons karakter, en strevend om zijn leer te volgen, dragen Klansmen dit witte gewaad om aan te tonen dat zij dit willen dragen als het gewaad van rechtvaardigheid van Christus in dat Onzichtbare Koninkrijk, dat ligt voorbij de sluier des doods waar er geen verlies en geen tranen meer zullen zijn.

Nog mag een liggende vagebond dan zijn beschamend zelf in deze heilige plooien van een Klansman’s gewaad omhullen en de rechtvaardige eigenaar bedriegen, zelfs dan nog bezit alleen een KLANSMAN een KLANSMAN’S HART en een KLANSMAN’S ZIEL. Daarmede, in onze zoektocht om een Klansman te worden, moge we door de gratie van God en door ONZE HEER CHRISTUS te volgen, de mogelijkheid vinden om onze littekens en vlekken van zonde te verbergen met de rechtvaardigheid van CHRISTUS als we ooit voor zijn GROTE WITTE TROON zullen verschijnen.

DE KAP

Deze gehate kap, de gruwel voor elke duistere kracht in ons land, hoe ze ook riepen “neem deze kap af”. Maar ze weten niet wat ze zeggen. Maar ze begrijpen het niet waarom we het dragen en wat het betekend. “Als ze maar eens wisten.”

In de eerste plaats helpt het ons om onze lidmaatschap te verbergen. Het geheim van onze kracht ligt in het geheimhouden van onze lidmaatschap. Wij zijn een grote geheime organisatie om de wethouders te helpen en we kunnen ons best doen want we zijn niet bekend bij het publiek. Dit wil zeggen dat we alles zien én horen. Wij kennen de slechte machten, maar zij kennen ons niet. Met ons geheime lidmaatschap verzamelen wij een wereld van bewijs en helpen om duizenden te strikken in de netten van de wet die anders zouden ontsnappen.

Het is ook een symbool van ONZELFZUCHTIGHEID. Met deze kap verhullen wij onze individualiteit en dompelen ons in de zee van Klankraft. Niet als individu’s, maar als Klansmen. “WE OFFEREN OM TE DIENEN.” Onze leuze is - NON SILBA SED ANTHAR - “Niet voor Onszelf maar voor andere.” Daarom verbergen we ons onder deze kap, zodat we onzelfzuchtig met onze daden mogen dienen.

Wie kan niet opkijken naar deze grootsheid van in witgehulde Klansmen zonder te denken aan de eenheid en onzelfzuchtigheid van die troon van witgehulde heiligen in het GLORIERIJK? Moge de God des Hemels, die niet op het uiterlijke kijkt maar naar het hart, elke Klansman waardig vinden tot het dragen van de kap en het gewaad. Dan doen we “DE ZAKEN DIE WE LEREN” en “LEVEN HET LEVEN DAT WE PREDIKEN”, de titel van Klansman zal de meest eervolle titel zijn onder de mensen.


Falsche Propheten

In diesem Jahr mussten wir immer wieder den Namen „Ku Klux Klan“ in Medienberichten hören und lesen in Zusammenhang mit dem sogenannten „Nationalsozialistischen Untergrund“. Urplötzlich schien man es allerdings für das Beste zu halten, nachdem bekannt wurde, dass hier ganz andere Mächte am Werk waren –nämlich staatliche-, mit doch eher kleineren Schritten voran zu trippeln. Hat man nämlich, wie anfänglich grundsätzlich üblich, die Angewohnheit, sämtliche Organisationen, die das System als „rechts“ einzustufen vermag, natürlich auch namentlich zu erwähnen, damit der deutsche Michel die Namen der „Delinquenten“ auch ja nicht vergessen möge, so scheint man jetzt zu realisieren, dass eine weitere Berichterstattung durchaus einen Schnitt ins eigene Fleisch darstellen könnte – ähnlich der Veröffentlichung der „Hitler-Tagebücher“ durch das Wochenmagazin „stern“.

So wie durch Gehirnwäsche mithilfe der linken Medien der Ku Klux Klan seinen täglichen Einzug in bundesdeutsche Schlagzeilen schaffte, so haben selbstverständlich auch unsere Brüder und Schwestern in den USA jeden Tag damit zu kämpfen, den Verunglimpfungen Einhalt zu gebieten und die wahren Werte des Ku Klux Klan zu vertreten, zu proklamieren, …zu leben. In Zeiten, in denen es einem Präsidenten Obama möglich ist, die Freiheit der US-Amerikaner immer weiter einzudämmen und dem „land of the free“ all seiner christlichen Wurzeln berauben wollen zu können und zu dürfen, ist es für einen Klansman nicht einfach, Gott zu dienen, aber WICHTIGER UND NOTWENDIGER DENN JE!! Leider versuchen Menschen auf Gedeih und Verderb, den Namen „Ku Klux Klan“ in ein schlechtes Licht zu rücken. Diese Menschen kennen den Ku Klux Klan nicht und haben nicht einmal den blassesten Schimmer, was der Ku Klux Klan tatsächlich ist.

Auf der anderen Seite gibt es viele Menschen, die den Namen kennen und das gutheißen, was man fälschlicherweise(!) mit ihm in Verbindung bringt. Und manchmal sind diese Menschen der Ansicht, sie gründeten einen eigenen „Klan“ und führten ihn als jemand, der imstande sei, einer solchen Aufgabe gewachsen zu sein.Tatsächlich haben wir in Deutschland, wie auch in den USA einige solcher Gruppierungen, die ihre eigene Weltanschauung, ihre Wertevorstellung mit dem, was sie aus dem Fernsehen über den Klan kennen, vermischen, um letztlich etwas zu bekommen, das zwar mit „Klan“ beschriftet ist, in dem allerdings nicht annähernd Klan enthalten ist. Man weiß aber eben trotzdem nichts über Traditionen des altehrwürdigen Ku Klux Klan, noch weniger über seine Rituale und Zeremonien – nichts über wahre Klanishness!

Wir distanzieren uns von all diesen Gruppierungen – in Deutschland und in aller Herren Länder!

Die United Northern and Southern Knights of the Ku Klux Klan sind eine weltumspannende Gemeinschaft, die traditionsbewusst denkt und handelt und deren Führung ausschließlich in den USA beheimatet ist und sein kann. Ein europäischer, ein deutscher Klan kann niemals autark sein. Er kann nur Teil eines großen Ganzen sein. Und wir – die Europäische Division der UNSK – sind sehr stolz und dankbar, DASS wir ein Teil eben dieser großen und traditionsbewussten Gemeinschaft sein dürfen.

Für Gott und Familie. Für Rasse und Nation.




web stats